Hedi Gylfesdotter

Hedi Gylfesdotter

Kvinne

Generasjoner:      Standard    |    Kompakt    |    Vertikalt    |    Bare Tekst    |    Generasjon Format    |    Tabeller    |    PDF

Generasjon: 1

  1. 1.  Hedi GylfesdotterHedi Gylfesdotter

    Notater:

    Gylve blir også nevnt i en versjon av Hervors saga at han giftet bort datteren sin til kongen i Gardarike (dagens Russland og Ukraina). De fikk en sønn som siden tvang de to dvergene Durin og Dvalin til å smi den mystiske sverdet Tyrfing

    Familie/Ektefelle/partner: Sigrlame. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 2. Svafrlami Sigrlamasson  Etterslektstre til dette punkt


Generasjon: 2

  1. 2.  Svafrlami SigrlamassonSvafrlami Sigrlamasson Etterslektstre til dette punkt (1.Hedi1)

    Notater:

    Svafrlami var en legendarisk konge i Gardarike og den første eieren av det myteomspunnede sverdet Tyrfing. Svafrlami omtales i fornaldersagaen Hervors saga
    Hervors saga er bevart i tre avskrifter kalt versjon H, R og U. H er et pergament som er bevart i manuskriptet Hauksbók fra ca 1325. Versjonen R er et pergament fra 1400-tallet som er oppbevart i Det kongelige bibliotek i København. Versjon U er et fragment fra 1600-tallet som er oppbevart i Uppsala. I H- og U-versjonene er Svafrlami sønn av Sigrlami som igjen var sønn av Odin. I R-versjonen er Svafrlami kalt Sigrlami og det opplyses ingenting om hans foreldre.
    Sverdet Tyrfing. En dag han var ute og jaktet oppdaget han to dverger nær en stor stein. Han trollbandt dem ved å svinge sverdet over dem så de ikke kunne forsvinne inn i steinen. Dvergene, som het Dvalin og Durin, ønsket å kjøpe seg fri og påtok seg og lage et magisk sverd. Sverdet skulle verken kunne brekke eller ruste, det skulle skjære gjennom jern og stein like lett som gjennom klær, og det skulle alltid gi seier i kamp for den som svingte det. Da Svafrlami kom tilbake og hentet sverdet så han at det var et utsøkt og vakkert våpen, og han kalte det for Tyrfing. Men før dvergene forsvant inn i berget lyste de en forbannelse over våpenet slik at det aldri kunne dras ut av sliren uten å drepe en mann, og det skulle forårsake tre ugjerninger. Dessuten skulle også sverdet bli Svafrlamis bane. Svafrlami ble rasende og hogg etter dvergene med sverdet, men han kløvde bare stein uten å treffe dvergene som forsvant inn i berget.
    Svafrlamis død. En dag møtte Svafrlami berserken Arngrim på Bolm og de begynte å slåss. Svafrlami svingte Tyrfing og kløvde Arngrims skjold, men sverdet traff jorden. Arngrim klarte så å hogge armen av Svafrlami og tok sverdet Tyrfing og drepte Svafrlami med det. Deretter tvang Arngrim Svafrlamis datter Eyfora til å gifte seg med ham. Ifølge en annen versjon av historien ble Arngrim leder for Svafrlamis hird og utmerket seg så mye at kongen ga ham Tyrfing og datteren Eyfora som belønning
    https://no.wikipedia.org/wiki/Svafrlami

    Familie/Ektefelle/partner: Frid. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 3. Eyfuru Svafrlamisdatter  Etterslektstre til dette punkt


Generasjon: 3

  1. 3.  Eyfuru SvafrlamisdatterEyfuru Svafrlamisdatter Etterslektstre til dette punkt (2.Svafrlami2, 1.Hedi1)

    Notater:

    Eyfura var i norrøn mytologi en prinsesse i Gardarike som ble gift med Arngrim på Bolm og fikk tolv sønner med ham. Alle sønnene ble drept i duell med den legendariske Hjalmar den hugstore og hans venn Orvar-Odd på Samsø.
    Ifølge Hervors saga (versjon U and H) var hun datter av Svafrlami, konge i Gardarike. Svafrlami hadde fått de mytologiske dvergene Durin og Dvalin til å lage det magiske sverdet Tyrfing for seg. På tross av sverdets magi ble han likevel drept av berserken Arngrim som tok sverdet og tvang datteren Eyfura til å bli hans hustru. Ifølge versjon R i Hervors saga het Eyfuras far Sigrlami og han ga Arngrim sin datter i belønning for hans krigstjenester.
    Eyfuras og Arngrims tolv sønner var alle fryktede berserker som sin far. Deres navn var Angantyr, Hervard, Hjørvard, Sæming, Hrani, Bramis, Barrig, Reifnir, Tind, Bui og to Haddinger. Angantyr var den eldste og sterkeste, det var han som ga Hjalmar den hugstore banesår med sverdet Tyrfing før han selv ble drept. Skjoldmøyen Hervor som har gitt navn til Hervors saga, var datter av Angantyr Arngrimsson og sønnedatter til Eyfura.
    I Gesta Danorum av Saxo Grammaticus var Eyfura en dansk prinsesse og datter av kong Frode. Arngrim fridde til henne, men først etter at han hadde slått samene og bjarmene i nord at Frode aksepterte giftermålet.
    https://no.wikipedia.org/wiki/Eyfura

    Familie/Ektefelle/partner: Arngrim Grimsson, Berserken. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 4. Angantyr Arngrimsson  Etterslektstre til dette punkt


Generasjon: 4

  1. 4.  Angantyr ArngrimssonAngantyr Arngrimsson Etterslektstre til dette punkt (3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1)

    Notater:

    Angantyrs far Arngrim på Bolm hadde gitt ham det magiske sverdet Tyrfing som alltid traff når det ble svunget, som aldri rustet, og som skar gjennom stein og jern like lett som gjennom tøy. Tyrfing måtte alltid drepe en mann hver gang det ble trukket av skjeden. Angantyr var den største av berserken Arngrims tolv sønner, og han og hans elleve brødre spredte frykt og ødeleggelse i hele Norden.
    En jul de var hjemme på Bolmsö sverget Hjörvard, den nest eldste sønnen, et Brageløfte om at han ville vinne Ingeborg, datter av sveakongen Yngve[3].
    De tolv brødrene dro til sveakongens hall i Uppsala og Hjörvard fridde til Ingeborg. Men Hjalmar den hugstore, en av kongens menn, gikk fram og hevdet at han fortjente prinsessen snarere enn en berserk.
    Sveakongen som fryktet kamp mot tolv hensynsløse og beryktede berserker i hallen sin forslo at Ingeborg selv kunne bestemme hvem hun ville ta til ekte. Naturligvis valgte hun Hjalmar, og Hjörvard ble rasende. Han utfordret Hjalmar til duell på den danske øya Samsø og erklærte at Hjalmar ville miste all ære hvis han ikke møtte opp.
    Hjalmar og hans venn, kjempen Orvar-Odd, møtte opp til duellen. Da de tolv brødrene kom til Samsø gikk de berserkergang. De bet i skjoldene, ropte og gikk løs på Hjalmar og Orvar-Odds menn og drepte for fote. Men da Hjalmar og Orvar-Odd gikk fram ble Angantyrs elleve brødre raskt drept av Orvar-Odd med en klubbe. [4] Orvar-Odd gikk deretter for å se hvordan det var fatt med Hjalmar og fant Angantyr død og Hjalmar dødelig såret av sverdet Tyrfing. På dødsleiet kvad Hjalmar:
    Orvar-Odd begravde de tolv brødrene i gravhauger på Samsø sammen med den forbannede sverdet, slik at det ikke lenger kunne gjøre noen skade. Men Angantyrs datter Hervor kom senere tilbake og krevde Tyrfing. Hun manet Angantyr til å stå opp fra graven og gi sverdet til henne, noe han gjorde. Denne hendelsen er kjent som Angantyrs oppvåkning og er beskrevet i Hervararkviða i Hervors saga:
    https://no.wikipedia.org/wiki/Angantyr

    Familie/Ektefelle/partner: Tova Bjartmarsdatter. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 5. Hervor Angantyrsdotter  Etterslektstre til dette punkt


Generasjon: 5

  1. 5.  Hervor AngantyrsdotterHervor Angantyrsdotter Etterslektstre til dette punkt (4.Angantyr4, 3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1)

    Notater:

    Hervor Agnantyrdatter
    Datter av Angantyr og Tova. Hun giftet seg med Höfund, De fikk sønnene Agantyr og Heidrek
    Hervor ble født etter at hennes far Angantyr døde som følge av en tvekamp med den svenske helten Hjalmar den hugstore, og vokste opp som en trell. Hun klede seg som en mann, kjempet, drepte, og herjet under sitt mannlige fornavn Hjørvard. Da hun fikk greie på sin fars identitet besluttet hun leve slik sin far og finne «Tyrfing», det magiske sverdet.
    Sammenkalle de døde
    En dag da hun seilte inn til Munarvåg (Munarvágr) på Samsø (Samsey) med flåten sin, men hun var den eneste som våget å legge til ved den forheksede øya. Resten av mannskapet hennes fryktet de nattlige hendelsene som skjedde blant gravhaugene på øya. Da hun nærmet seg gravstedene oppdaget hun en ild som brant over dem, og nærmet seg den største av gravene. Hun talte da med høy stemme og krevde at hennes far avslørte seg selv. Hun fortalte at som hans datter hadde hun krav på sin rettmessige arv, Tyrfing. Deretter påkalte hun også sine elleve onkler med så høy og stram stemme at hennes fars stemme ble hørt. Han ba henne om ikke å forfølge sin leting etter sverdet. Hun ga seg ikke, men fortsatte å kreve arven.
    Krever sin arv
    Endelig åpnet graven seg og i dens midtre skinte en ild. Der så hun sin far, som advarte henne om å ikke be om sverdet. Det ville føre til døden for hele stammen om hun brukte det. Likevel opprettholdt hun kravet. Endelig ble sverdet kastet ut av graven og hun grep det, hilste farvel til sine døde slektninger og gikk mot kysten.
    Da hun kom fram var alle skipene borte. Hennes mannskap var blitt skremt unna av ildene og tordendrønnene fra galtene.
    Til slutt klarte hun å komme seg fra øya og nådde fram til jotnen Gudmund av Glæsisvoll (Glæsisvellir) i Jotunheimen. Fortsatt var hun kledt i mannsdrakt og kalte seg Hjørvard. Listig hjalp hun jotnen å vinne brettspillet sjakk. Imidlertid drepte hun også en mann der som forsøkte å dra Tyrfing ut av sliren etter at hun hadde reist seg fra bordet. Deretter dro hun igjen i viking, og hun reiste langt og fjernt.
    Etter en tid gikk hun trett av reisene og dro tilbake til sin fosterfar Bjartmar. Her begynte hun å sy og brodere som andre kvinner, og ble da betraktet som en vakker og hendig pike.
    Gudmunds sønn Hofund kom for å be henne gifte seg med ham og hun sa da ja. Gamle Gudmund feiret med stort bryllup for paret og overga sitt rike til dem. De levde lykkelig sammen og fikk to sønner som fikk navnene Angantyr og Heidrek.
    Sverdet Tyrfing fortsatte å gjøre ondt verk, og Heidrek drepte sin bror Angantyr med det. For de videre hendelsene med sverdet, se artikkelen om Heidrek.
    http://no.wikipedia.org/wiki/Hervor
    http://heimskringla.no/wiki/Sverdet_Tyrfing

    Familie/Ektefelle/partner: Höfund Gudmundsson. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 6. Heidrek Hofundsson  Etterslektstre til dette punkt


Generasjon: 6

  1. 6.  Heidrek HofundssonHeidrek Hofundsson Etterslektstre til dette punkt (5.Hervor5, 4.Angantyr4, 3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1)

    Notater:

    Heidrek konge av Reidgotaland
    Han var sønn av Hofund og Hervor Heidrek var gift med Helga Haraldsdatter De hadde sønnen Agantyr, Med Siitka hunnerkongen datter hadde han sønnen Hlod . Han var gift Olov Sakserkongens datter, En kjenner ikke til noen barn Han ble gift med Hergerd, de hadde datteren Hervor
    I sin ungdom var Heidrek temperamentsfull og voldelig som sin mor. Han ble derfor satt til oppfostring hos den vel ansette Gizur, konge over gøterne (geatene) uten at dette hjalp. En dag, på en fest som faren holdt, startet han en krangel mellom to menn som endte med drap. Faren, kong Höfund, dømte ham til landflyktighet og viste ham bort.
    Moren Hervor ga Heidrek det magiske sverdet Tyrfing med på veien. Dette sverdet som var smidd av de mytiske dvergene Dvalin og Durin var blitt forbannet av dvergene slik at hver gang sverdet ble trukket av sliren måtte en mann dø for sverdet. Da Heidrek dro hjemmefra fikk han følge av broren Angantyr. Underveis dro de sverdet ut av sliren, og Heidrek drepte sin bror på grunn av forbannelsen. Dette var den første av de tre udåder som sverdet Tyrfing skulle utføre ifølge den forbannelsen som dvergene hadde lyst over sverdet. I landflyktighet kom Heidrek til Reidgotaland og gikk i tjeneste hos kong Harald. For sine bragder fikk han kongens datter Helga til hustru og også halve kongeriket.Heidrek fikk sønnen Angantyr med Helga. Etter en tid med uår i landet og krav om at en gutt av fornem herkomst måtte ofres til gudene, gikk Heidrek til angrep på kong Harald og drepte både ham og hans sønn. Heidreks kone Helga tok sitt eget liv. Dette regnes som sverdet Tyrfings andre udåd.
    Et gjennomgående tema i historien om den stridbare Heidrek er de rådene faren hans ga ham, og som Heidrek svor på at han ikke ville følge fordi «de er gitt med et ondt sinnelag til meg.». Ett etter ett bryter han helt bevisst de rådene han fikk, og dette bringer ham stadig problemer og fører tilslutt til at han selv blir drept av sine treller med sverdet Tyrfing.
    Et av de åtte rådene fra hans far var å aldri oppfostre en mektigere manns barn. Heidrek ville bryte dette rådet og sendte bud til den mektige kong Hrollaug i Holmgard Novogord med tilbud om å oppfostre hans sønn Herlaug. Dette gikk Hrollaug med på. Et annet av farens råd var å aldri fortelle hemmeligheter til sin frille. Heidrek fortalte Sifka en historie om at han hadde drept sin fostersønn Herlaug under en jakttur. Sifka sørget øyeblikkelig for å varsle kong Hrollaug om dette, og Hrollaug sendte en hær for å drepe Heidrek. Det kom imidlertid for en dag at Herlaug ikke var død likevel, og Hrollaug inngikk forlik med Heidrek som også innebar at Heidrek skulle få Hrollaugs datter Hergerd til ekte. (Sifka hadde Heidrek i mellomtiden tatt livet av.) Heidrek og Hergerd fikk datteren Hervor - oppkalt etter sin farmor som nettopp var død. Datteren Hervor var også skjoldmøy og ble senere drept av sin halvbror Hlod.
    Heidrek utropte seg selv til konge i Reidgotaland, og dro i hærtog til hunnernes land. Der slo han hunnerkongen Humli og bortførte hans datter Sifka. Året etter sendte han henne tilbake, hun var da gravid etter å ha blitt voldtatt av Heidrek. Hun fødte en sønn som fikk navnet Hlod og som ble oppdratt av sin morfar Humli. Under et herjingstokt kom Heidrek til Saksland (i det nåværende Nordtyskland). Her ble han bedt i gilde hos sakserkongen, og under gildet fridde han til kongens datter Olov (Oluf) og ble gift med henne. Hun dro senere på besøk til sine slektninger i Saksland, og her ble hun tatt for utroskap med en trell. Heidrek skilte seg da fra henne. Han giftet seg så med en finsk kvinne ved navn Sifka
    En mektig mann i Reidgotaland het Gestumblindi (Gest el. Gjest den blinde). Han var kommet i krangel med Heidrek og ble bedt om å møte for kongen. Gest ofret til Odin og ba om hjelp. Odin skapte seg om til en som lignet Gest og dro til møtes med kongen. Han fikk tilbud om å framsi gåter for kongen, hvis kongen ikke kunne svare var Gest en fri mann. Etter en lang rekke gåter som Heidrek kunne svare på, fikk han til slutt spørsmål om hva Odin hvisket den døde Balder i øret da han skulle brennes på likbålet. Da forsto Heidrek at den som spurte var Odin selv, og han trakk Tyrfing for å drepe ham. Men Odin skapte seg om til en hauk og fløy bort.Historien om Gests gåter er påfallende lik historien som gjengis i Edda-diktet Vavtrudnesmål, der den samme gåten om Balder stilles til slutt
    Heidreks død Under en reise i Karpatene ble han en natt overfalt av sine ni treller som ledsaget ham på reisen. Trellene brøt seg inn i Heidreks telt, tok sverdet Tyrfing og drepte ham med det. Dette regnes som det tredje av Tyrfings udåder, og sverdets fobannelse var nå brutt.
    Heidreks sønn Angantyr ble utropt til konge i Reidgotaland etter ham, men han svor på at han ikke skulle bestige tronen før faren var blitt hevnet. Han lette så opp de ni trellene og drepte dem.
    https://no.wikipedia.org/wiki/Heidrek

    Familie/Ektefelle/partner: Helga Haraldsdatter. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 7. Angantyr Heidreksson  Etterslektstre til dette punkt


Generasjon: 7

  1. 7.  Angantyr HeidrekssonAngantyr Heidreksson Etterslektstre til dette punkt (6.Heidrek6, 5.Hervor5, 4.Angantyr4, 3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1)

    Notater:

    Angantyr Heidreksson, konge over Reidgotaland
    Han var sønn av Heidrek. og Helga, Gift med Eudocia ? De hadde sønnen Angantyr
    Heidreks sønn Angantyr ble utropt til konge i Reidgotaland etter ham, men han svor på at han ikke skulle bestige tronen før faren var blitt hevnet. Han lette så opp de ni trellene og drepte dem.
    Da Hlod fikk høre at hans far Heidrek var død og halvbroren Angantyr var tatt til konge over goterne, sa Hlods morfar Humli at han måtte dra til goternes kongssete Arheim i Reidgotaland og kreve sin rettmessige del av farsarven. Hlod ankom Arheim med et stort følge av huniske krigere. Da han kom, ba han en mann gå inn og si til Angantyr at hans bror ønsket å snakke med ham. Kong Angantyr tok opp skjoldet og sverdet Tyrfing og ba Hlod komme inn for å drikke gravøl over sin døde far. Hlod svarte at han ikke var kommet for å feste, men at han krevde halvparten av alt Angantyr hadde arvet etter faren.
    Angantyr hevdet at Hlod ikke hadde noen rett til arven, men han tilbød en kompensasjon i form av store rikdommer, krøtter, treller, hester, kvinner og krigere. Hlod skulle dessuten få en tredel av goternes rike.
    Gamle Gizur fosterfaren til deres far Heidrik grep inn og sa imot han med henvisning til at Hlod var sønn av en slavekvinne uten rett til å motta en slik gave. Hlod ble rasende over å bli kalt sønn av en slavekvinne - hos hunerne var han sønn av kongsdatteren Sifka, kong Humlis datter. Humli besluttet å reise en hunerhær mot goterne og Angantyr.
    Våren etter mønstret hunerne en hær på oppmot 350.000 krigere, ifølge sagaen. Alle våpenføre menn over tolv år og alle hester over to år var mobilisert. Hæren dro fra hunernes land gjennom Myrkviðr («den svarte skogen») som skilte hunnerne fra Reidgotaland
    Kampen pågikk i åtte dager. Ingen kunne telle de falne, men hærførerne var ikke slått på noen sider. Kampene ble hardere og hardere fordi hunerne på sin side forsto at de ikke kunne overleve et nederlag. Goterne på sin side sloss for sin frihet og sitt land. På den åttende dagen klarte goterne å bryte gjennom fiendens linjer. Hunerne mistet motet da Angantyr red gjennom hunernes rekker og drepte for fote med sverdet Tyrfing. Angantyr og Hlod møttes og det endte med at både Hlod og Humli falt. Hunerne flyktet, men goterne forfulgte dem og fylte elva Donau med deres blod.
    Angantyr lette etterpå blant de falne og fant sin bror. Han uttalte at nornenes dom er grusom når bror må drepe bror. Skjæbnen oss banned en Brodermorder, nævnes vil jeg længe . ond er Nornenes dom.[
    https://no.wikipedia.org/wiki/Hlod
    https://no.wikipedia.org/wiki/Heidrek
    http://gw.geneanet.org/brynjulf?lang=no&pz=tor&nz=langballe&ocz=0&p=angantyr&n=heidreksson

    Familie/Ektefelle/partner: Amfleda. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 8. Heidrek Ulvham Hjorvardson, av Jylland  Etterslektstre til dette punkt døde 376.


Generasjon: 8

  1. 8.  Heidrek Ulvham Hjorvardson, av JyllandHeidrek Ulvham Hjorvardson, av Jylland Etterslektstre til dette punkt (7.Angantyr7, 6.Heidrek6, 5.Hervor5, 4.Angantyr4, 3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1) døde 376.

    Notater:

    Heidrek Ulveham, konge av Reidgotaland

    Han var sønn av Agantyr og Amfleda. Gift med Amfleda, De hadde datteren Hildur (Hervor)
    Hervors saga: I fornaldersagaen Hervors saga gis det opplysning om at Heidrek var sønn av Angantyr og at «han var lenge konge i Reidgotaland». Heidreks farfar var goterkongen Heidrek Höfundsson. Her oppgis også at Heidreks datter Hildur ble gift med Harald den gamle (Harald Valdarsson) som var far til Harald den snille og farfar til Ivar Vidfamne. Blant deres etterkommere nevnes også Sigurd Ring og Ragnar Lodbrok.
    Sagaen gir ikke nærmere opplysninger om Heidrek og hans styre.
    På grunn av etymologisk navnelikhet er det stilt spørsmål ved om Heidrek er identisk med den østgotiske kong Ermanarik som nevnes i to romerske kilder, skriftene til Ammianus Marcellinus og i Getica av historikeren Jordanes i det 6. århundre. Ermanarik hersket i et østgotisk rike ved dagens Ukraina og døde i høy alder i 376.
    https://no.wikipedia.org/wiki/Heidrek_Ulveham

    Familie/Ektefelle/partner: Amfleda. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 9. Hervor Heidrekdatter  Etterslektstre til dette punkt


Generasjon: 9

  1. 9.  Hervor HeidrekdatterHervor Heidrekdatter Etterslektstre til dette punkt (8.Heidrek8, 7.Angantyr7, 6.Heidrek6, 5.Hervor5, 4.Angantyr4, 3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1)

    Notater:

    Hildur (Hervor) Heidreksdatter, dronning i Skåne
    Hun var datter av til den mytiske goterkongen Heidrek Ulveham og Amfida. Gift med Valdar. de hadde barna Halvdan og Gudrød
    Valdar den gavmilde Hroarsønn, var gift med kong Heidreks datter, Hervor. Sønnen deres var Halfdan den rådkloke, far til Ivar den vidfadme
    http://www.norsesaga.no/hvorledes-norge-ble-bosatt.html

    Familie/Ektefelle/partner: Harald Valdemarson, den Gamle. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 10. Halvdan Haraldson, Snjalle  Etterslektstre til dette punkt ble født 540.


Generasjon: 10

  1. 10.  Halvdan Haraldson, SnjalleHalvdan Haraldson, Snjalle Etterslektstre til dette punkt (9.Hervor9, 8.Heidrek8, 7.Angantyr7, 6.Heidrek6, 5.Hervor5, 4.Angantyr4, 3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1) ble født 540.

    Andre Hendelser og Egenskaper:

    • Yrke: Konge i Skåne

    Familie/Ektefelle/partner: Moald Digre. Moald ble født , England. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 11. Ivar Halvdanson, Vidfavne  Etterslektstre til dette punkt ble født 588; døde 647.


Generasjon: 11

  1. 11.  Ivar Halvdanson, VidfavneIvar Halvdanson, Vidfavne Etterslektstre til dette punkt (10.Halvdan10, 9.Hervor9, 8.Heidrek8, 7.Angantyr7, 6.Heidrek6, 5.Hervor5, 4.Angantyr4, 3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1) ble født 588; døde 647.

    Andre Hendelser og Egenskaper:

    • Yrke: Konge

    Familie/Ektefelle/partner: Gyrithe. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 12. Aud Ivarsdatter  Etterslektstre til dette punkt


Generasjon: 12

  1. 12.  Aud IvarsdatterAud Ivarsdatter Etterslektstre til dette punkt (11.Ivar11, 10.Halvdan10, 9.Hervor9, 8.Heidrek8, 7.Angantyr7, 6.Heidrek6, 5.Hervor5, 4.Angantyr4, 3.Eyfuru3, 2.Svafrlami2, 1.Hedi1)

    Familie/Ektefelle/partner: Radbar. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 13. Randver Radbarson  Etterslektstre til dette punkt

    Familie/Ektefelle/partner: Rørek Halvdanson, Sløngvandbauge. [Gruppeskjema] [Familiediagram]

    Barn:
    1. 14. Harald Hildetann  Etterslektstre til dette punkt døde, Bråvalla, Østergøtland, Sverige.




Webmaster Message

Vi prøver å dokumentere alle våre kilder i dette familietreet.
Hvis du har noe å legge til, la oss høre fra deg.
Tusen takk !